تعديل

الجمعة، 7 أكتوبر 2016

طريقة عمل اللانشون فى البيت بسهولة

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته 



وسسسسسسعوا للانشون البيتي الأكثر من رائع 


تحفة وطعمه وريحته خطييييرة


وطبعا حاجه نظيفه وصحيه لأولادنا بدل اللي بنسمعه عن اللانشون اللي من بره


مكوناته سهلة وفي متناول الجميع


5 بيضه. علبة جبنه نستو 8 قطع من أي نوع
5 معالق كبيرة دقيق
معلقتين نشا كبيره
معلقه صغيرة توم بودر
1,5 معلقة صغيرة بصل بودر
معلقة كبيره بابريكا
3 فصوص حبهان مطحون ناعم جدا
2 مكعب شوربة مفرومين
3/4 كوب زيت
معلقه صغيرة بهار لحم
رشه من الملح والفلفل الاسود
زره لون أحمر صحي
معلقه فلفل اسود حب. أو طرنشات زيتون أخضر 




الطريقة 
في الخلاط حطي كل المقادير ما عدا الفلفل الحب والزيتون الطرنشات
ن

خفق جيدا ونشوف اللون لو فاتح ضيفي تاني زرة لون وصبي هذا الخليط في كيس 

شفاف(كيس اللبن البلاستيك) وحطي الفلفل الحب أو الزيتون او سبيه ساده 

واضغطي 

خرجي الهواء واربطي الكيس كويس ولفيه في ورق فويل جيدا واقفليه من الناحيتين 

جامد ببرم الفويل جيدا
في حله نغلي ماء كافي لغمره وبعد الغليان اهدي النار وأضع اللانشون لمده ساعة 

كاملة مع التقليب مره او مرتين وبعد الساعة لو حستيه هتلاقيه جامد ودي علامه 

نضجه ارفعيه من الماء وشيلي عنه الورق ودخليه التلاجه حتي يبرد وقطعيه بألف 

هنا يارب 

جربوه سهل جدا 



ومش بياخد وقت في عمله ونتيجته ممتازة وحلو جدا للسندوتشات






جروب وصفات لولا عمتى ونصائح جدتى

0 التعليقات:

إرسال تعليق

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More